måndag 28 september 2009

Varma kläder!


Nu har hösten kommit till Malmö. Tack och lov har jag en varm tröja med matchande mössa som håller mig varm. visst är jag fin?

/m

onsdag 23 september 2009

Det är roligt att åka bil!

Farmor och farfar är i USA och hälsar på min farbror. Jag har fått låna deras bil och det är super roligt att åka bil. Jag får sitta fram hos mamma och pappa bak. Tack snälla farmor och farfar!

/m

Det händer mycket nu!

jag sitter, jag tuggar, jag bankar, jag skrattar... det händer mycket i vårt kök!

/m

Familjen Liljenlov!

Så här ser hela familjen Liljenlov ut. Fina va?

/m

tisdag 15 september 2009

Jag och Nea!


jag har en kompis som heter Nea. hon är bara en månad äldre än mig så vi har mycket gemensamt. just nu så ligger vi mycket på magen och tränar. det är kul att våra mammor börjat hänga lite mer på sistone.

/m

måndag 14 september 2009

5 månader!

2009-09-12. jag alltså, Lasse är typ 35!

/m

fredag 11 september 2009

Fredag!!!








För att fira att det är fredag ge jag er lite "best of" från mitt galleri!
Ha en bra helg!
/m








måndag 7 september 2009

Morgonmys!



jag kan stolt säga att jag sover i egen säng nu för tiden men på morgonen är det mysigt att mysa i mammas och pappas säng en stund innan det är dags att gå upp. mamma och pappa verkar inte har något emot att jag tittar förbi en stund då och då i deras säng.

/m

Första badet i huset!

i helgen invigde jag badkaret i huset. jätteskönt att bara kunna flyta omkring. tidigare har jag haft en balja som jag badat i, det har varit ok men ett badkar är något helt annat!! på bilden ser ni även min kompis "ankan". det kommer bli mycket bad den här vintern!

/m

Besök!

i lördags var mina två kompisar Emma-Linn och Agnes på besök. dem är jättesnälla och tar han om mig på bästa sätt. som ni ser på bilden så fick jag hjälp att hitta min blåa napp som försvunnit.

/m

fredag 4 september 2009

Jag och Angelina!!

Igår var jag hos Angelina och var barnvakt åt henne och Chanel. vi läste bok och gjorde roliga grimaser. Angelina försökte lära mig att blunda men det gick inte så bra. hon är en härlig tjej.

/m

onsdag 2 september 2009

Joel och Linas bilder!






Som jag nämt tidigare var mina kompisar Joel och Lina och hälsade på för ett tag sedan. Här kommer lite mer bilder som de tog. Den svart-vita dräkten fick jag av dem!
/M